Concert over de liefde

op Valentijnsdag 14 februari

Op vrijdagavond 14 februari organiseert het Huis Ampijoloe een Valentijns-concert. Margot Kalse (alt/mezzo) bezingt met Vivienne Chuliao aan de piano de liefde in verschillende sferen en stijlen, van klassiek tot en met jazz. 

 

Zij nemen de luisteraars mee langs de pieken en dalen die bij de liefde horen. Een bijzonder recital op een bijzondere avond. Wil je een Valentijn verrassen? Ga dan samen naar dit concert.

   
Margot Kalse voelt zich zowel in de oude muziek als in de klassieke, romantische en moderne muziek thuis. Zij studeerde solozang aan het Koninklijk Conservatorium en specialiseerde zich vervolgens aan het Fontys Conservatorium te Tilburg in de vroege vocale muziek. Daarna werd zij enkele jaren gecoacht door Xenia Meijer.

Als soliste treedt Margot Kalse op met een breed en veelzijdig repertoire: van de middeleeuwse Hildegard von Bingen via Monteverdi’s Mariavespers, Purcells Dido and Aeneas en de oratoria uit de zeventiende en achttiende eeuw naar het klassieke repertoire en de 20e eeuw met Copland en Andriessen tot en met Jenkins, Gubaidulina en de Nederlandse Joost Kleppe.

Zie haar website voor meer informatie over Margot Kalse.

  Margot wordt begeleid door Vivienne ChuLiao, pianiste. Zij is afgestudeerd aan het Haags Conservatorium als jazz-pianiste. Daarnaast speelt zij klassiek piano, componeert, arrangeert en is zij zangeres. Als pianiste en repetitor is Vivienne verbonden aan het Toonkunstkoor Leiden en Wassenaar Vocaliter

Toegang
Inloop van 19:30 tot 20:00
Concert van 20:00 tot 21.30 onderbroken door een korte pauze
Nazit van 21:30 tot 22:30.

Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail naar concert@ampijoloe.com onder vermelding van het aantal kaartjes en “Valentijn”.
Uw reservering is definitief na betaling van € 20,00 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens. Voor personen van 18 jaar en jonger is de toegang € 10,00.
Bij de toegangsprijs zijn alle consumpties inbegrepen.

Foto’s van een liedrecital dat Margot en Vivienne in Ampijoloe gaven op 29 januari 2019. Lees meer>>

{vsig}2018-Margot/Fotos{/vsig}