Aanmelding Open Podium TKKL + Excelsior

Open Podium voor fondswerving voor Hans’ afscheidsconcert
Hester en Robert Scheltens organiseren op zondagmiddag 14 april een Open Podium voor TKKL en Excelsior. De donaties van deelnemers en toehoorders komen ten goede aan Hans’ afscheidsconcert.

Optredens: door leden van het TKKL + Excelsior én gasten
Voor een optreden geldt als enige voorwaarde dat een koorlid daaraan deelneemt. Hij/zij mag zich laten vergezellen door personen die geen lid van onze koren hoeven te zijn.

Repertoire: alles mag
Robert kreeg in voorgaande jaren geregeld de vraag of iets zou passen in het Open podium en zijn antwoord is altijd “Ja!”. Het podium is helemaal open: er gelden geen beperkingen voor het repertoire. Iedere muzikale bijdrage is welkom evenals niet-muzikale (zoals voordragen van een gedicht of vertellen van een verhaal).

Plaats
Het Huis Ampijoloe, Rhijngeesterstraatweg 191, 2343 BW Oegstgeest

Datum en tijd
Zondagmiddag 14 april 2024, 14:00 – 17:00 met een nazit tot 18:00.
Inloop: 14:00-14:30
Optredens: 14:30-17:00, onderbroken door een pauze van 30 minuten
Nazit van 17:00-18:00 met een drankje.

Voorzieningen
Het Huis Ampijoloe heeft een voorkamer waarin men zich desgewenst kan voorbereiden op een optreden. In de kamer waar de optredens plaatsvinden staat een Bechstein-vleugel.
Het is aan te bevelen om  voorafgaand aan het Open Podium een keer bij Robert thuis te oefenen om kennis te maken met piano en ruimte.
Het laatste Open Podium diende voor hulp aan Oekraïne. Zie de website van Het Huis Ampijoloe voor een impressie.

Kosten

Er wordt voorzien in thee, koffie en een drankje voor bij de nazit. Een ieder wordt verzocht om een bijdrage te doneren in een schatkistje dat bij de uitgang staat of een donatie over te maken op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens onder vermelding van “Open podium”

Opgave en informatie
Wie wil deelnemen of informatie wil kan dat melden aan Robert Scheltens (robert@scheltens.net) onder vermelding van:
– de inhoud van het optreden;
– deelnemende musici;
– indicatie van de duur;
Robert ontvangt aanmeldingen graag vóór 15 februari 2024.

Zoek je een begeleider of medespeler?
Als je wilt deelnemen maar een begeleider of medespeler zoekt, aarzel dan niet om dat te vragen. Er zijn in onze koren diverse musici met ruime ervaring in begeleiding van zangers en het is juist een extra pluspunt van een Open Podium als leden van onze koren op deze manier met elkaar in contact komen.

Wil jij je opgeven als toehoorder?
Geen Open Podium zonder een enthousiast publiek. Wil je komen luisteren, wees dan van harte welkom maar geef ook dat wél aan Robert (robert@scheltens.net) door. Er zijn maximaal 45 plaatsen beschikbaar en we moeten voorkomen dat de huiskamer uit zijn voegen barst.

We zien uit naar een gezellige zondagmiddag.
Hester en Robert Scheltens