Maandelijkse Gastentafel 

Het Huis Ampijoloe organiseert maandelijks een Gastentafel met als doel mensen met elkaar in contact te brengen. Ook degenen die bij eerdere Gastentafels waren zijn van harte welkom. Mede dankzij een subsidie van de Gemeente Oegstgeest is de Gastentafel gratis.
Ter informatie dient het volgende.
1. Elke Gastentafel biedt plaats aan maximaal 8 personen, inclusief onszelf. De tafel gaat altijd door, ook al hebben zich minder mensen aangemeld.
2. De Gastentafel begint met inloop en kennismaking van 17:45-18:00 en duurt van 18:00-20:30.
3. De maaltijd bestaat uit een 3-gangen menu: voorafje, hoofdgerecht en koffie of thee met koekjes of chocolaatjes.
4. De Gastentafel heeft tot doel om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is dus niet de bedoeling om met een paar bekenden te komen om onderling bij te praten, want dat sluit de andere gasten buiten.
5. Als u met een partner komt is dat prima, maar ga niet naast elkaar zitten en sta open voor gesprekken met anderen.

Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “Gastentafel + datum” en uw telefoonnummer. Vanzelfsprekend zijn wij telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden op 06-23521164.

De Gastentafels van november en december 2022 zijn al vol, maar de inschrijving voor 2023 staat open. Dan gaan we afwisselen tussen maandag en vrijdag, om er rekening mee te houden dat voor sommigen de vrijdag niet uitkomt. De data zijn voor 2023 als volgt.

maandag 30 januari
(al vol)

vrijdag 24 februari
(al vol)
maandag 27 maart vrijdag 21 april
maandag 29 mei
(Tweede Pinksterdag)
maandag 26 juni vrijdag 21 juli  

 

Groet!
Hester en Robert Scheltens