Maandelijkse Gastentafel

Na een lange corona-pauze hervatten wij de maandelijkse Gastentafel weer

Het Huis Ampijoloe organiseert vanaf vrijdag 6 mei weer maandelijks een Gastentafel met als doel mensen met elkaar in contact te brengen. Dankzij een subsidie van de Gemeente Oegstgeest kunt u voor € 10 per persoon gezellig aanschuiven. Ook degenen die bij eerdere Gastentafels waren zijn van harte welkom. Ook kunt u zich al opgeven voor Gastentafels die later plaatsvinden.
Ter informatie dient het volgende.
1. Elke Gastentafel biedt plaats aan maximaal 8 personen. De tafel gaat altijd door, ook al hebben zich minder mensen aangemeld.
2. De Gastentafel begint met een inloop en kennismaking van 17:45-18:00 en duurt van 18:00-20:30.
3. De maaltijd bestaat uit een 3-gangen menu: voorafje, hoofdgerecht en koffie of thee met koekjes of chocolaatjes.

Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan uiterlijk de woensdag vóór de Gastentafel aan via gastentafel@ampijoloe.com onder vermelding van “Gastentafel + datum” en uw telefoonnummer. Inschrijving is pas een feit als u € 10 per persoon hebt betaald op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens onder vermelding van “Gastentafel + datum” en het aantal personen. Als u niet of laat betaalt, loopt u de kans op de wachtlijst te komen.

Hebt u betaald en bent u toch verhinderd? U kunt tot de donderdag voorafgaand aan de Gastentafel vóór 12:00 via e-mail annuleren en krijgt dan uw geld terug.

Vanzelfsprekend zijn wij telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden op 06-23521164.

Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten op de volgende data.

 vrijdag 6 mei 2022 vrijdag 3 juni 2022 zaterdag 2 juli 2022

Groet!
Hester en Robert Scheltens