Maandelijkse Gastentafel 

Het Huis Ampijoloe organiseert maandelijks een Gastentafel met als doel mensen met elkaar in contact te brengen. Ook degenen die bij eerdere Gastentafels waren zijn van harte welkom. Mede dankzij een subsidie van de Gemeente Oegstgeest is de Gastentafel gratis.
Ter informatie dient het volgende.
1. Elke Gastentafel biedt plaats aan maximaal 8 personen, inclusief onszelf. De tafel gaat altijd door, ook al hebben zich minder mensen aangemeld.
2. U kunt zich opgeven voor één Gastentafel en dat weer opnieuw doen nadat u die bezocht hebt. Het is dus niet de bedoeling dat u zich in een keer voor een aantal Gastentafels opgeeft.
3. De Gastentafel begint met inloop en kennismaking van 17:45-18:00 en duurt van 18:00-20:30.
4. De maaltijd bestaat uit een 3-gangen menu: voorafje, hoofdgerecht en koffie of thee met koekjes of chocolaatjes. Wij bereiden met zorg een maaltijd, maar kunnen geen rekening houden met wat gasten niet lekker vinden. We kunnen wél rekening houden met dieetwensen en vermeld die dan bij uw aanmelding.
5. De Gastentafel heeft tot doel om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is dus niet de bedoeling om met een paar bekenden te komen om onderling bij te praten, want dat sluit de andere gasten buiten.
6. Als u met een partner komt is dat prima, maar ga niet naast elkaar zitten en sta open voor gesprekken met anderen.
7. Voor en na de Gastentafel zijn wij druk met voorbereiden en opruimen. We kunnen onze gasten niet halen of brengen. Hebt u een probleem met vervoer en is een taxi te duur, neem dan tijdig contact op met De Zonnebloem of Automaatje Oegstgeest.
8. De Gastentafel is gratis, maar een vrijwillige donatie is van harte welkom. Wij geven die dan door naar een goed doel.

Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan aan via gastentafel@ampijoloe.com onder vermelding van “Gastentafel + datum” en uw telefoonnummer. Vanzelfsprekend zijn wij telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden op 06-23521164.

Vanaf begin 2023 zijn we gaan afwisselen tussen maandag en vrijdag, om er rekening mee te houden dat voor sommigen de vrijdag niet uitkomt. De nog openstaande data voor 2023 zijn als volgt.

vrijdag 21 april maandag 29 mei
(Tweede Pinksterdag)
maandag 26 juni vrijdag 21 juli

Groet!
Hester en Robert Scheltens