Maandelijkse Gastentafel

Het Huis Ampijoloe organiseert maandelijks een Gastentafel met als doel mensen met elkaar in contact te brengen. Ook degenen die bij eerdere Gastentafels waren zijn van harte welkom. Helaas wordt alles duurder en daarom vragen wij weer – evenals in 2019 –  een bijdrage van € 10 per persoon. Is de bijdrage van € 10 een probleem.? Bel ons dan (06-23521164) en dan lossen wij dat op.
Ter informatie dient het volgende.
1. Elke Gastentafel biedt plaats aan maximaal 8 personen, inclusief onszelf. De tafel gaat altijd door, ook al hebben zich minder mensen aangemeld.
2. U kunt zich opgeven voor één Gastentafel en dat weer opnieuw doen nadat u die bezocht hebt. Het is dus niet de bedoeling dat u zich in een keer voor een aantal Gastentafels opgeeft.
3. De Gastentafel begint met inloop en kennismaking van 17:45-18:00 en duurt van 18:00-20:30.
4. De maaltijd bestaat uit een 3-gangen menu: voorafje, hoofdgerecht en koffie of thee met koekjes of chocolaatjes. Wij bereiden met zorg een maaltijd, maar kunnen geen rekening houden met wat gasten niet lekker vinden. We kunnen wél rekening houden met dieetwensen en vermeldt u die dan bij uw aanmelding.
5. De Gastentafel heeft tot doel om mensen met elkaar in contact te brengen. Het is dus niet de bedoeling om met een paar bekenden te komen om onderling bij te praten, want dat sluit de andere gasten buiten.
6. Als u met een partner komt is dat prima, maar ga niet naast elkaar zitten en sta open voor gesprekken met anderen.
7. Voor en na de Gastentafel zijn wij druk met voorbereiden en opruimen. We kunnen onze gasten niet halen of brengen. Hebt u een probleem met vervoer en is een taxi te duur, neem dan tijdig contact op met De Zonnebloem of Automaatje Oegstgeest.

Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan aan via gastentafel@ampijoloe.com onder vermelding van “Gastentafel + datum” en uw telefoonnummer. Inschrijving is pas een feit als u € 10 per persoon hebt betaald op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens onder vermelding van “Gastentafel + datum” en het aantal personen. Als u niet of te laat betaalt, loopt u de kans om op de wachtlijst te komen. Hebt u betaald en bent u toch verhinderd? U kunt tot twee dagen voorafgaand aan de Gastentafel vóór 12:00 via e-mail annuleren en krijgt dan uw geld terug.

De data voor de Gastentafels zijn:

Vrijdag 22 maart Woensdag 17 april Vrijdag 24 mei Woensdag 19 juni Vrijdag 12 juli

Groet!
Hester en Robert Scheltens