Rhône Value Wines

Rhône Value Wines is een gespecialiseerde importeur van kwaliteitswijnen uit de Rhônevallei. De keuze voor juist dit gebied is niet toevallig. De Rhônevallei biedt verrassend veel diversiteit in wijnen van betrouwbare én betaalbare kwaliteit, maar door de wereldwijde aandacht voor Bordeaux en Bourgogne is dit wijngebied nog altijd ondergewaardeerd. Met enthousiasme en kennis van zaken tracht ik, Marga van Winsen (1965), daarin verandering te brengen.

Na mijn vinologenopleiding in 1993 ben ik aanvankelijk parttime met wijn actief geweest. In 2008 ontstonden plannen voor Rhône Value Wines en heb ik definitief voor een wijncarrière gekozen. Na bijna een jaar van intensieve verkenning van het gebied en het zorgvuldig opbouwen van het assortiment is Rhône Value Wines in oktober 2009 gelanceerd.

Rhône Value Wines levert aan restaurants en een aantal (web)wijnwinkels. Particulieren kunnen op wijnproeverijen en via de webshop direct bij Rhône Value Wines terecht. Tevens is een maandelijkse wisselend, doch bescheiden assortiment te vinden bij Van Manen aan Tafel in Leiden. U vindt ons daar zelf ook regelmatig op zaterdag.

Nadere informatie:

Marga van Winsen

www.rhonevaluewines.eu