Sacha Grootenboer

OpzijnPlek neemt je graag mee in een wereld waarin wij kinderen zelf laten ontdekken en beleven. Met hart, hoofd en lijf en op een unieke manier ervaren kinderen hun plek en hun talenten. Met onze materialen, inspiratie en activiteiten kunnen kinderen hun passie ervaren en hun wereld zelf kleur geven!

Materialen en activiteiten

Vanuit onze visie bieden we materialen en activiteiten die bijdragen aan een waarde(n)volle ontwikkeling van kinderen. Materialen die niet snel vervelen en die bijdragen aan een meer bewustere wereld waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen. Talenten delen is samenwerken en dat is natuurlijk ontwikkelen!
 We merken dat kinderen heel veel opbrengst halen uit buiten spelen en de natuur beleven. Kinderen leren daarmee hun zintuigen in te zetten, waardoor ze hun talenten makkelijker ontdekken en hun weg in het leven vinden.

Duurzame groei

Opzijnplek streeft ernaar om zoveel mogelijk producten in de webwinkel op te nemen die talentontwikkeling stimuleren, duurzaam handelen en denken in gang zet en ondersteunt, samenwerking en delen bevordert en aanmoedigt tot buitenspelen en natuur beleven! De boeken en spelmaterialen bieden kinderen en hun mede-opgroeiers een steuntje in de rug. Opzijnplek vindt het belangrijk dat kinderen leren zichzelf te vertrouwen en op hun eigen kompas te navigeren. Krijgen zij daarvoor de ruimte dan zijn zij in staat om de wereld met respect en verantwoordelijkheid tegemoet te treden

Voor meer informatie over onze materialen, zie www.opzijnplek.nl
Wij bezorgen gratis in Oegstgeest en Teylingen!