Jazzconcert “Spring is Here”
zondag 14 april 2019 door “Two of Us“

 
De lente brengt gevoelens van warmte en liefde en is voor veel musici een inspiratiebron. “Spring is Here” was dan ook het thema voor dit jazz-concert, gebaseerd op liederen uit het “American Songbook”: liederen voor theater en film uit de jaren 1920-1950 die de tand des tijds doorstaan hebben. “Two of Us” voerde dit concert uit: Vivienne ChuLiao (zang en piano) en Claudio Jr De Rosa (saxofoon). Daarnaast werkte Philip Lewin mee als contrabassist. Philip studeert aan de Codarts Hogeschool te Rotterdam en heeft opgetreden bij het North Sea Jazz Festival.
Vivienne ChuLiao is afgestudeerd aan het Haags Conservatorium als jazz-pianiste. Daarnaast speelt zij klassiek piano, componeert, arrangeert en is zij zangeres. Als pianiste en repetitor is Vivienne verbonden aan het Toonkunstkoor Leiden en Wassenaar Vocaliter.
Meer informatie over Vivienne en haar muziek is te vinden op haar Facebook-pagina
Claudio Jr De Rosa is afgestudeerd aan het Haags Conservatorium.Sinds 2007 heeft hij opgetreden op diverse internationale podia in Italië, Frankrijk, Engeland, Nederland (North Sea Jazz Festival), Taiwan, Spanje, Polen en Canada.
Meer informatie over Claudio en zijn muziek is te vinden op zijn website en Facebook-pagina